Τελικοί Αγώνες Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors στην Κυπαρισσία

ΣΤΗΝ Κυπαρισσία θα διεξαχθούν οι Τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors Beach Volley που διεξάγονται σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στην Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης στην Αθήνα που έγινε παρουσία του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Στέλιου Προσαλίκα, του Δήμαρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη και Δημάρχων αλλά και μεταξύ άλλων του περσινού Πρωταθλητή Γιώργου Κισκήρα που κατάγεται από την Μεσσηνία αναλύθηκαν οι στόχοι της φετινής διοργάνωσης.
Στη Συνέντευξη αναφέρθηκε ότι το Πρωτάθλημα ενισχύει την εξάπλωση του αθλήματος που μέσα από συγκεκριμένους αγώνες θα βγούν οι Πρωταθλητές του Αύριο και αυτοί που θα πλαισιώσουν τις Εθνικές ομάδες.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι 'με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε σαν ένας κρίκος στην αλυσίδα του Πρωταθλήματος, θέλουμε και περιμένουμε να δούμε αθλητές που θα τους καμαρώσουμε και στο μέλλον στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου που διεξάγεται το 2012' για να υπογραμμίσει ότι 'χαιρόμαστε που στηρίζουμε από κάθε άποψη το άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στο υπέροχο παραλιακό τοπίο του Δήμου καθώς σύντομα δημοπρατούμε Μόνιμες εγκαταστάσεις Beach volley που θα δώσουν την δυνατότητα σε αθλητές και ομάδες να προπονούνται όλο το χρόνο και τέλος ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλους τους αθλητές'.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. τόνισε ότι 'το μοντέλο που έχει υιοθετήσει η Κυπαρισσία αποτελεί αυτό που θα κυριαρχήσει την επόμενη δεκαετία στο χώρο του Μπητς Βόλευ καθώς η αρχιτεκτονική και αισθητική του χώρου των εγκαταστάσεων ταιριάζει απόλυτα με την νέα αντίληψη αρμονικά δεμένη με την Οικολογία και το Περιβάλλον και καλώ τους άλλους Δήμους να μιμηθούν το παράδειγμα της Κυπαρισσίας...'
Επισκεφτείτε το site της ΕΟΠΕ να διαβάσετε περισσότερα: www.beachvolleyball.gr/index.php?pid=news_details&newsID=2128&ctg=2
Share on Google Plus

About kyparissiotis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κυπαρισσία πολύ στα πάνω της!!!
Κινήσεις σωστές από το Δήμαρχο...
Και σε άλλα τέτοια!