google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μάγεψε το κοινό η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Καλών Τεχνών

Μάγεψε το κοινό η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Καλών Τεχνών

ΤΟ εναρκτήριο λάκτισμα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Κυπαρισσία αποτέλεσε η πλούσια μουσική εκδήλωση της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Καλών Τεχνών της πόλης που παρουσίασε το ρεπερτόριό της στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου "Αλέκος Παπαδόπουλος" στο Τ.Ε.Ε.. Η αίθουσα κατακλύστηκε από κόσμο που απόλαυσαν το χορωδιακό πρόγραμμα της εκδήλωσης με την καλλιτεχνική διεύθυνση του δάσκαλου Ιβάν Μάντζαρη ο οποίος έρχεται στην πόλη μας 2 φορές κάθε εβδομάδα προκειμένου να δώσει τις γνώσεις του στην Μικτή χορωδία του δραστήριου Συλλόγου με την συνοδεία Πιάνου, Βιολιού, Μποζουκιού και Κρουστών.
Η παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από την Γραμματέα του Συλλόγου κ. Έφη Χήναρη και τον Δήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Γιώργο Σαμπαζιώτη ο οποίος συμμετέχει στην Μικτή χορωδία μαζί με άλλους Κυπαρίσσιους αλλά και Φιλιατρινούς που αποκτούν μουσική παιδεία μέσω των μουσικών δραστηριοτήτων. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη συνολική προσπάθεια όσους μετέχουν και όσους παρακολούθησαν την συναυλία. Στην εκδήλωση παρέστη μεταξύ άλλων και οι Αντιδήμαρχοι Κυπαρισσίας κ. Γρηγόρης Γκότσης και Παν. Φωτεινόπουλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Κωνσταντέλου η Δημ. Σύμβ. Θεώνη Αδαμοπούλου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων αλλά και πλήθος κοινού. Ο Σύλλογος Φίλων μουσικής και Καλών Τεχνών έχει προγραμματίσει να προσεγγίσει το κοινό μελλοντικά και με άλλες εκδηλώσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη