google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ενωτική γιορτή των Ξενοδόχων της Τριφυλίας

Ενωτική γιορτή των Ξενοδόχων της Τριφυλίας

ΤΟΝ Όσιο Σαμψών που διακρίθηκε για την φιλοξενία και την αγάπη του στον Άνθρωπο γιόρτασαν ο δραστήριος Σύλλογος Ξενοδόχων Τριφυλίας στο παρεκκλήσι του προαύλιο χώρου του ξενοδοχείου 'Απόλλων' μαζί με αρκετούς προσκεκλημένους. Στη γιορτή παρέστησαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Αντωνία Μπούζα, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Φωτεινόπουλος, ο εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης κ. Σωτ. Γιαννόπουλος, γνωστοί λόγιοι και συγγραφείς, ξενοδόχοι αλλά και πλήθος κόσμου και φορέων.
Η Πρόεδρος των Ξενοδόχων κα Γεωργία Χριστοδούλου στην ομιλία της ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν προσθέτοντας ότι εκτός από το νόημα της γιορτής ο Σύλλογος με συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες συμμετοχής σε εκθέσεις, προσπαθεί να αναδείξει το τουριστικό προϊόν του τόπου μας. Φέτος μάλιστα, διανεμήθηκε ένα δίγλωσσο φυλλάδιο με σημείο αναφοράς την Δυτική Μεσσηνία περιλαμβάνοντας εκτός από χρήσιμες πληροφορίες και αξιοθέατα και τον κατάλογο όλων των καταλυμάτων της περιφέρειάς μας.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες πάντα και όχι μόνο κατά τη τουριστική περίοδο που διανύουμε. Έτσι προβάλλεται η περιοχή και δυναμώνει η τοπική οικονομία από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό αλλά και τις ομορφιές του τόπου μας, ενώ προέβη σε εκτενή αναφορά μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για το πλούσιο Πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου με αποκορύφωμα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Εφήβων Νεανίδων τον Ιούλιο αλλά και στις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στα Διαμερίσματα του Δήμου.
Εξάλλου η Πρόεδρος της Ν.Ε.Π.Τ. κα Μπούζα εξήγησε ότι οι δράσεις της επιτροπής με εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας καταφέρνει να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο να αναδειχθεί η Μεσσηνία ως τουριστικός προορισμός όπου με αρμονική προβολή των τοπικών μας προιόντων, θα κατακτήσει την θέση που τις ανήκει. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την διεξαγωγή Ημερίδας στην περιοχή μας, συμπλήρωσε ότι αποτελεί πάγια τακτική της Ν.Ε.Π.Τ. να διεξάγονται ημερίδες σε μεγάλες πόλεις και στην Τριφυλία για την ανάδειξη των προβλημάτων που αφορούν τον κλάδο του τουρισμού και των καταστημάτων εστίασης.
Η φωτο προέρχεται απο το radio36.gr

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη