google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τριήμερο εορτασμού για την εορτή του Αγίου Πνεύματος

Τριήμερο εορτασμού για την εορτή του Αγίου Πνεύματος

ΤΗΝ Δευτέρα το πρωι κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Τριήμερου εορτασμού της Παντριφυλιακής εορτής της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος στην ιστορική Παλαιά Πόλη Κυπαρισσίας παρουσία όλων των τοπικών φορέων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα διεξαχθούν οι παρακάτω τελετές:
Ώρα 7.00 π.μ. Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες, Όρθρος - Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου μετά Θείου κηρύγματος και αρτοκλασίας.
Ώρα 10.20 π.μ. Πέρας προσέλευσης Επισήμων.
Ώρα 11.00 π.μ. Εκκίνηση Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος με κατάληξη στην Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως. Τη Λιτανεία θα συνοδεύσουν Φιλαρμονική Στρατού, η Φιλαρμονική Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, η Φιλαρμονική του Δήμου, το 1ο Σύστημα Ν/Π Κυπαρισσίας, το Σύστημα Προσκόπων Φιλιατρών και μαθητές των Σχολείων της πόλης μας. Τιμές θα αποδώσουν Διμοιρία Στρατού από το Κέντρο Διαβιβάσεων και Διμοιρία από την 120 Πολεμική Ελληνική Αεροπορία.
Στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Ετήσιο γεύμα προς τιμή των επίσημων προσκεκελημένων στο Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας όπου θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις απο την Δημοτική αρχή και τους επισήμους.
Ώρα 8.00 μ.μ. Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος θα τελεστεί Μεθεόρτιος Εσπερινός και στη συνέχεια Μέγας Παρακλητικός Κανών εις την Ομοούσιο & Παντοδύναμο & Αδιαίρετο Τριάδα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη