Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι θερμοκηπιακές καλλιέργειες στην Τριφυλία, με την ντομάτα και το αγγούρι να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού καλύπτουν και τη μεγαλύτερη έκταση στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Η καλλιέργεια της ντομάτας εκτείνεται στα 1.200 στρέμματα, ενώ του αγγουριού στα 1.100 στρέμματα και υπάρχουν καλλιέργειες 700 στρεμμάτων με πιπεριά, φασόλι, μελιτζάνα, πεπόνι, καρπούζι, σαλάτες κ.ά. Όπως τονίζει ο προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Τριφυλίας, Αντώνης Παρασκευόπουλος, «η συγκομιδή του αγγουριού έχει αρχίσει από τον Ιανουάριο. Ήδη, έχει συλλεχθεί το 60% της παραγωγής και η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ καλή, αλλά οι αποδόσεις είναι χαμηλές λόγω των κλιματολογικών συνθηκών που επικράτησαν. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει ενδιαφέρον και το προϊόν προωθείται κυρίως στις βαλκανικές χώρες, με επίκεντρο τη Βουλγαρία και, δευτερευόντως, τη Ρουμανία».
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι θερμοκηπιακές καλλιέργειες στην Τριφυλία, με την ντομάτα και το αγγούρι να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού καλύπτουν και τη μεγαλύτερη έκταση στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Η καλλιέργεια της ντομάτας εκτείνεται στα 1.200 στρέμματα, ενώ του αγγουριού στα 1.100 στρέμματα και υπάρχουν καλλιέργειες 700 στρεμμάτων με πιπεριά, φασόλι, μελιτζάνα, πεπόνι, καρπούζι, σαλάτες κ.ά. Όπως τονίζει ο προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Τριφυλίας, Αντώνης Παρασκευόπουλος, «η συγκομιδή του αγγουριού έχει αρχίσει από τον Ιανουάριο. Ήδη, έχει συλλεχθεί το 60% της παραγωγής και η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ καλή, αλλά οι αποδόσεις είναι χαμηλές λόγω των κλιματολογικών συνθηκών που επικράτησαν. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει ενδιαφέρον και το προϊόν προωθείται κυρίως στις βαλκανικές χώρες, με επίκεντρο τη Βουλγαρία και, δευτερευόντως, τη Ρουμανία».