google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΕΛΙΚΑ ο ανασχηματισμός είναι θέμα χρόνου

ΤΕΛΙΚΑ ο ανασχηματισμός είναι θέμα χρόνου

  


Την ώρα που στο Μαξίμου βλέπουνε τις πρώτες «ρωγμές» στην κυβερνητική εικόνα να είναι ορατές, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας, έχει φουντώσει η συζήτηση περί αλλαγών στο υπουργικό συμβούλιο, ακόμη και υπουργών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο ανασχηματισμός είναι θέμα χρόνου με αρκετούς να θεωρούν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να ανακοινωθεί πριν την παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από ταξίδι – αστραπή στις ΗΠΑ, επιστρέφει αύριο, Δευτέρα στο γραφείο του έχοντας όλα τα δεδομένα στο τραπέζι.

Οι χειρισμοί στις πυρκαγιές

Στο Μαξίμου διαβάζουν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν μία πρώτη «γκρίνια» των πολιτών σχετικά με τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών σε Εύβοια και Αττική, ενώ δεν θα πρέπει να παραλειφθεί το γεγονός, ότι στη δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αποτυπώνεται και η βούληση των πολιτών για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, καθώς 1 στους 2 λέει τάσσεται υπέρ ενός ανασχηματισμού.

ΕΔΩ ΘΕΜΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/08/blog-post_524.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη