google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 9 ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.

9 ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

” Το δεύτερο κύμα της πανδημίας χτυπά  τον  νομό μας  και  την τελευταία εβδομάδα το νοσοκομείο της Μεσσηνίας  δέχεται ισχυρές πιέσεις.

Το υπάρχον ιατρικό  προσωπικό είναι σε  ετοιμότητα  αλλά η μάχη είναι εξ΄ αρχής άνιση . Άνιση γιατί παρόλες τις εκκλήσεις μας τους προηγούμενους μήνες για την ενίσχυση μας το μόνο που λάβαμε ήταν αδιαφορία.

Οι οργανικές θέσεις σε ιατρικό προσωπικό είναι καλυμμένες περίπου  κατά  50% και το Υπουργείο Υγείας  μαζί με την 6η ΥΠΕ καθυστέρησαν και καθυστερούν  χωρίς λόγο προσλήψεις μόνιμων ιατρών  που  τώρα θα έπρεπε να ήταν  μαζί μας.

    Από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και σήμερα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας ήρθαν 6 ειδικευμένοι ιατροί εκ των οποίων οι 5 επικουρικοί και ο ένας μόνιμος με μετάθεση από άλλη πόλη.  Αυτή ήταν η θωράκιση του ΕΣΥ και η προετοιμασία της δημόσιας υγείας για το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας δεν ενισχύθηκε με κανένα ιατρό.

   Για το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας εκκρεμούν οι παρακάτω διορισμοί μόνιμων ιατρών:

    Σε επίπεδο Υπουργείου Υγείας :

     Από προκήρυξη του Φεβρουαρίου :

      1  Αναισθησιολόγος

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ http://kyparissialive.blogspot.com/2020/11/blog-post_32.html



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη