google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 


 Συνάδελφοι, για ακόμη μια φορά βρεθήκαμε οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι απροστάτευτοι στο έλεος του καιρού. Ο ανεμοστρόβιλος, η έντονη βροχόπτωση με δυνατό αέρα, που έπληξε τμήματα του νομού δείχνει πόσο επίκαιρα και αναγκαία είναι τα αιτήματα μας για τον ΕΛΓΑ.

Η καταστροφή θα επιφέρει νέα μεγάλη απώλεια στο είδη κουτσουρεμένο εισόδημά μας λόγω των απαράδεκτων τιμών κάτω από το κόστος παραγωγής, της αποτυχημένης προπέρσινης δακοκτονίας,  της ζημιάς στην ανθοφορία από τον πρωτοφανή καύσωνα του Μαΐου. Τα στοιχεία της φύσης παραμένουν ένας ανίκητος αντίπαλος του αγρότη. Η όποια προστασία  από τη μεριά της πολιτείας παραμένει ανύπαρκτη. Δεν μασάμε πια στο παραμύθι του ''δεν υπάρχουν χρήματα", γιατί την ίδια στιγμή παρατηρούμε να κατασπαταλούνται δισεκατομμύρια  ευρώ από τη δική μας και των εργαζομένων φοροαφαίμαξη,  σε επιδοτήσεις προς όφελος του τουριστικού κεφαλαίου,  των καναλάρχων,  για την συμμετοχή μας στη Νατοϊκή συμμαχία των φονιάδων. 

Απαιτούμε ο ΕΛΓΑ που χρυσοπληρώνουμε οι αγρότες να αποζημιώσει άμεσα και στο 100% τις ζημιές που έχουμε υποστεί!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

https://kyparissialive.blogspot.com/2020/10/blog-post_55.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη