google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Επί τάπητος τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τους ΟΤΑ, οι δυνατότητες που δίνονται αλλά και οι στόχοι που έχουν τεθεί κεντρικά και σχετίζονται με την ενίσχυση όλων των περιοχών της χώρας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιφέρειας.
Ο Υπουργός Εσωτερικών, στην τοποθέτησή του, τόνισε ότι το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έχει διασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, για έργα προϋπολογισμού τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ, που αντιστοιχούν σε περίπου 5.000 έργα σε όλη την Ελλάδα και 40.000 νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Ανέφερε πως προτεραιότητα δίνεται σε έργα που προάγουν την ποιότητα ζωής και την υγεία των πολιτών (αντικαταστάσεις πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης, αναβάθμιση βιολογικών καθαρισμών, ασφάλεια αστικών εγκαταστάσεων, χώροι αναψυχής για παιδιά, ανακύκλωση, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας κ.λπ.), 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη