ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Έρχονται ρυθμίσεις για τα κόκκινα αγροτικά δάνεια

kyparissiotis | Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017 | 0 σχόλια

Oλοκληρωμένο σχέδιο για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών που, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών, θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου προαναγγέλλει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Documento». Παράλληλα κάνει λόγο και για παρεμβάσεις κατά των ελληνοποιήσεων σε κρέας και γαλακτοκομικά στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τη λειτουργία της αγοράς αγροτικών προϊόντων το οποίο βρίσκεται καθ’ οδόν.
 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, συγκεκριμένη ρύθμιση θα προβλέπει την υποχρεωτική αναγραφή στις συσκευασίες των γαλακτοκομικών προϊόντων της χώρας άρμεξης ενώ θα υπάρχει επίσης πρόβλεψη για αναφορά στις ταμειακές μηχανές των κρεοπωλείων της χώρας προέλευσης των σκευασμάτων. Μεταξύ άλλων, ο κ. Αποστόλου επαναλαμβάνει επίσης την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει, εντός του 2017, τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασί.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια