google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Να μην ζήσουμε τα περσινά με τις δηλώσεις για τα Α.Τ. ανήμερα του Αγίου πνεύματος, εύχεται σε δημοσίευσή του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κουτσούλης με αφορμή τις δεξιώσεις για την παντριφυλιακή εορτή. Σημειώνει χαρακτηριστικά:
"2.300 ευρώ για τη φετινή δεξίωση του δήμου του Αγίου Πνεύματος....στη χρονική περίοδο 2014-2019 για δεξιώσεις ,προσκλησεις και τα συναφή θα έχουμε σπαταλήσει ως δήμος περίπου 50.000 ευρώ.!!....
Οπότε πρέπει να δούμε γιατί στις εκδηλώσεις και τα..τραπεζώματα δεν συμμετέχουν οι δημότες εκτός των γνωστών παρατρεχάμενων κλακαδόρων και αφετέρου η εποχή που ο κάθε Γκόρτσος ερχόταν επίσκεψη μόνο στα πανηγύρια και έτρεχαν κάποιοι να του φιλούν το χέρι ,θαρρώ πως στην συνείδηση των περισσοτέρων εξ ημών έχει εκλείψει.Αν παρόλα αυτά θέλουμε μια θρησκευτική γιορτή να δεξιωνόμαστε τους προσκεκλημένους ας είναι του Αγίου Χαραλάμπους που αποτελεί και τη μεγαλύτερη εορτή της τοπικής μας μητρόπολης.
Να θυμίσω για την ιστορία οτι στην αντίστοιχη περυσινή εκδήλωση της Αγίας Τριάδος μας έγινε επίσημα η ανακοίνωση περι κλεισίματος των αστυνομικών τμημάτων....φέτος απλά θα πω..."καταπέμψας αυτοίς το Πνεύμα το Άγιον"...μπας και δει άσπρη μέρα ο τόπος μας.Εννοείται καταψήφισα την πίστωση και δεν συμμετέχω ποτέ σε καμία απο αυτές τις "δεξιώσεις"διότι μου προκαλούν ναυτία τα όσα βλέπω..."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη