google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 4η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας

4η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας

Μια νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της πόλης μας σε συνδυασμό με τον τριήμερο εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, επίσημη εορτή της πόλης μας και την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος». Θέλοντας να αναδείξει την τοπική αγορά, τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις, την ομορφιά της πόλης, να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες  και να επιβραβεύσει το αγοραστικό κοινό με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 3 Ιουνίου, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά  μέχρι αργά το βράδυ. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από τους ήχους και τις μουσικές των Φιλαρμονικών του Δήμου Τριφυλίας που θα σημάνουν την έναρξη της βραδιάς.
Τοπικά μουσικά σχήματα τοποθετημένα σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, θα επενδύσουν με ευχάριστες μουσικές νότες την βραδιά δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές, που πυρετωδώς ετοιμάζουν οι καταστηματάρχες για να υποδεχθούν το αγοραστικό κοινό. Μια  γιορτή πολιτισμού με διάσπαρτες εκδηλώσεις οι οποίες θα αναμορφώσουν για ένα ακόμα καλοκαίρι την εικόνα του εμπορικού κέντρου της Κυπαρισσίας.
Φέτος ακόμα μια έκπληξη περιμένει το αγοραστικό κοινό, με το σύνθημα «ψωνίΖΩ κερδίΖΩ συμμετέχω», όσοι πραγματοποιήσουν αγορές από τα καταστήματα εκείνη τη νύχτα θα συμμετέχουν στην κλήρωση μεγάλων δώρων. Για πρώτη φορά φέτος, οι επισκέπτες θα ψηφίσουν την καλύτερη βιτρίνα της βραδιάς. Ο «Διαγωνισμός της Καλύτερης Βιτρίνας»  θα έχει  κριτές όλους εσάς, ανάλογα με τις ψήφους σας  που θα συγκεντρωθούν στην κάλπη, η οποία θα έχει στηθεί στο κέντρο της αγοράς, θα ανακηρυχθούν οι τρείς ομορφότερες βιτρίνες της αγοράς μας.
Όλοι οι επαγγελματίες, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και συνεργαζόμενοι  ανά γειτονιές ετοιμάζουν τα δικά τους happenings για να προσελκύσουν και να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες.
Ο 22ος Γύρος της Κυπαρισσίας, που πραγματοποιείται το απόγευμα της ίδιας μέρας  προσελκύει αθλητές  για ακόμη μια χρονιά από διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα στην όμορφη πόλη μας, επιμένοντας να ξαναζήσουν τις αξέχαστες στιγμές που τους παρέχει αυτή η διοργάνωση.
Η 4η Λευκή Νύχτα είναι η αφορμή να αναδείξουμε την πόλη μας, να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν και να περπατήσουν στην  στολισμένη αγορά μας. Κηρύσσοντας την έναρξη της τουριστικής περιόδου, υποδέχεται τους πρώτους καλοκαιρινούς επισκέπτες υποσχόμενη να τους διασκεδάσει, να φωτίσει τις ομορφιές της πόλης μας, να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης προσφέροντας  μεγάλες εκπτώσεις, προσφορές και ευκαιρίες.
Περπατώντας στα σοκάκια της Άνω Πόλης, ανακαλύπτει τις ομορφιές της. Ανεβαίνοντας στο «Κάστρο των Γιγάντων» απ’ όπου μπορεί να θαυμάσει την απέραντη θέα προς τις δαντελωτές παραλίες μας οι οποίες τον περιμένουν να απολαύσει τα πρώτα του καλοκαιρινά μπάνια. Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης, όλους τους συναδέλφους και επαγγελματίες, που πάντα δίνουν ένα δυνατό παρόν σε κάθε δράση του Συλλόγου μας, ιδίως φέτος με την μεγαλύτερη ανταπόκρισή του, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και εμπνέουν το έργο μας. Όλους όσους από την πρώτη στιγμή βρίσκονται ενεργά δίπλα μας.
Τους μουσικούς που ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν στο κάλεσμα μας, την Τροχαία της πόλη μας που με την συνεργασία της θα προσπαθήσει για την καλύτερη και ομαλότερη κυκλοφορία των οχημάτων. Τον Δήμο Τριφυλίας για την υποστήριξη του, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδας, τους χορηγούς επικοινωνίας.( ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες).
Και τέλος όλους εσάς που είστε έτοιμοι να μας βοηθήσετε με τον οποιονδήποτε τρόπο και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην 4η Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη