google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΩΡΕΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 22ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 22ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Μαζική, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, αναμένεται η συμμετοχή αθλητών στον 22ο Γύρο Κυπαρισσίας το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη – ΔΩΡΕΑΝ.
H διοργάνωση θα γίνει υπό την αιγίδα του ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
17:45  1.000 μ για παιδιά Δημοτικών Σχολείων (3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών)
18:15  4.000 μ για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου, Ενήλικες & Βετεράνους
19:15  10.000 μ για αθλητές από 18 ετών και πάνω (οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη συμμετοχή)
19:15  5.000 μ Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών
Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Επιπλέον θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δηλώσεις Συμμετοχής για τα 10.000 μ & 4.000 μ θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι Πέμπτη 1 Ιουνίου στην φόρμα επικοινωνίας https://goo.gl/forms/rGlKK0dsGOa84SEY2 (Για να καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικά τα στοιχεία του αθλητή: ΌΝΟΜΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ).
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για την εξασφάλιση των παροχών της διοργάνωσης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αγωνιστικό αριθμό τους μία (1) ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Μόνο για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 16:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.
Οι αγώνες των 10 χλμ και των 4 χλμ θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers).
Για την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους.
1.000 μ & Δυναμικό Βάδισμα 
Για τα 1.000 μ και το Δυναμικό Βάδισμα δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αγωνιστικού αριθμού μία (1) ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.
Δυναμικό Βάδισμα 
Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 5.000 μ γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση, κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές!
Θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή μόνο που βαδίζοντας θα τερματίσει ο αγώνας αφού συμπληρωθεί ένας κύκλος 5.000 μ ως την πλατεία.
ΌΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ!
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ!
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη