google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών, πιστός  στο θρησκευτικό καθήκον και την ελληνική Παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά της Πατρίδας μας,  γιόρτασε στις 11 Δεκεμβρίου 2016 μετά αρτοκλασίας τον πολιούχο του Άγιο Νικόλαο, προστάτη των ναυτικών και του Πολεμικού μας Ναυτικού στη φιλόξενη αίθουσα  ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΚΚΑΒΑ στην Αθήνα.  Ευχαριστούμε θερμά τους Σιδηροκαστρίτες, συμπατριώτες Μεσσήνιους  και φίλους, που παρευρέθηκαν. Εκ μέρους της περιφέρειας Πελοποννήσου μας τίμησε με την παρουσία της η περιφερειακή σύμβουλος κα Αντωνία Μπούζα, η οποία μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη, κ. Τατούλη. 
Επίσης, παρέστησαν ο Επίτιμος αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος, από το Αρτίκι κ. Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος με έναν συγκινητικό λόγο εξήρε το έργο της προέδρου και των μελών του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών, ο κ. Νικόλαος Καρυώτης, γ΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας, ο κ. Στέφανος Αναστασόπουλος,Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής METROPOLITAN HOSPITAL & τ.Υποδιευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΝΙΜΤΣ, ο κ. Κωνσταντίνος Λιακάκης από την Ένωση Μεσσηνίων συγγραφέων, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ηρακλης Μπινιώρης και το ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου κ. Παναγιώτης Μανούσος. Τους άρτους προσέφεραν στη μνήμη του Δημητρίου Αντωνόπουλου, ο εξάδελφός του Ανδρέας Αντωνόπουλος. ΙΩ.ΜΠ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη