ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΛΟΠΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

kyparissiotis | Δευτέρα, Μαΐου 02, 2016 | 0 σχόλια

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε στόχος διαρρηκτών ένα σπίτι στα Φιλιατρά, χωρίς να υπάρχουν σημάδια παραβίασης και χωρίς να αντιδράσουν τα δύο σκυλιά που βρίσκονταν στην αυλή, ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος. Οι ένοικοι του σπιτιού έλειψαν μόλις για μια ώρα, από 9:30 ως τις 10:30 το βράδυ της Μ. Παρασκευής, για να πάρουν μέρος στην περιφορά του Επιταφίου.
 Το διάστημα αυτό, όμως, ήταν αρκετό για να τρυπώσουν μέσα οι άγνωστοι εισβολείς και να αρπάξουν μετρητά ύψους 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά. Σύμφωνα με περίοικους, τα σκυλιά της οικογένειας δεν γαύγισαν, πράγμα που δείχνει ότι ίσως γνώριζαν τους απρόσκλητους «επισκέπτες». Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι χωρίς να παραβιάσουν την είσοδο ή κάποιο παράθυρο, αλλά από μία παλιά πόρτα στο ισόγειο την ύπαρξη της οποίας δεν γνωρίζουν πολλοί.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια