ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

kyparissiotis | Κυριακή, Μαΐου 01, 2016 | 0 σχόλια

Τη ραγδαία άνοδο που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ο Νομός Μεσσηνίας στις προτιμήσεις των επισκεπτών επιβεβαιώνουν και οι ημέρες του φετινού Πάσχα... Η αεροπορική σύνδεση του αερολιμένα Καλαμάτας με δεκάδες πόλεις της Ευρώπης, σε συνδυασμό με το ασφαλές οδικό δίκτυο που συνδέει την περιοχή με την Αθήνα, αλλά και η μία μέρα επιπλέον διακοπών λόγω Πρωτομαγιάς, έχουν ως αποτέλεσμα τις φετινές ημέρες των διακοπών του Πάσχα τα ξενοδοχεία της Μεσσηνίας να παρουσιάζουν πληρότητα που «αγγίζει» το 100%. Θετικά είναι τα μηνύματα και των κρατήσεων εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν...
 Παράλληλα, όμως, οι ξενοδόχοι εκφράζουν και την «αγωνία» τους, για να μην υπάρχουν πολιτικές «ανωμαλίες» στη χώρα, οι οποίες και θα βάλουν «φρένο» σ’ αυτή την ανοδική τάση... ενώ δε λείπουν και παρατηρήσεις ως προς την έλλειψη συλλογικής στρατηγικής και προβολής του τουριστικού προϊόντος της Μεσσηνίας.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια