google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΜΕ 3-1 Ο ΑΟΚ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΜΕ 3-1 Ο ΑΟΚ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Επιτέλους νίκη θα μπορούσαν να πουν στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, που είχαν να δουν την ομάδας του να νικάει από τις 15/11(2-0 την Σπερχογεία).
Μετά από 3 σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα ο ΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-1 του Μιλτιάδη, ενώ είχε και 3 δοκάρια στο ματς.
Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Λαμπρόπουλου, γνώρισε την 6η ήττα στο πρωτάθλημα μένοντας στους 18 βαθμούς και την 7η θέση.Οι δυό ομάδες ολοκλήρωσαν με 10 ποδοσφαιριστές το παιχνίδι, για τον ΑΟΚ αποβλήθηκε στο 89ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αργυρόπουλος, ενώ για τον Μιλτιάδη ο Σταματόπουλος για σκληρό φάουλ στο 91ο λεπτό.
Το σκορ άνοιξε ο Μιλτιάδης στο 23ο λεπτό με τον…συνήθη ύποπτο Μάριο Μπαρσελό, όταν με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Αντωνόπουλου.
ο ΑΟΚ κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Παπαγεωργίου σέντραρε από δεξιά και ο Φώτης Παναγόπουλος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 62ο λεπτό ο Ανδρουτής, εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έβαλε μπροστά στο σκορ τους Πρωταθλητές.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Καμποσιώρης σε κενή εστία μετά από διαγώνια μπαλιά του Γεωργιόπουλου, ενώ ο Καλογήρου, είχε ανέβει προς την εστία του ΑΟΚ, σε ένα στημένο της ομάδας του.
Δοκάρι για την Κυπαρισσία είχαν στο 10ο λεπτό ο Μανδραπήλιας, στο 14ο ο Παναγόπουλος και στο 55ο λεπτό ο Παπαγεωργίου.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Γιάννης Δανίκας): Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γεωργιόπουλος (91΄ Ζαφείρης), Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μανδραπήλιας (79΄ Κωνσταντόπουλος)
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Κώστας Λαμπρόπουλος): Καλογήρου, Ζώτος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Αναστασόπουλος, Σταματόπουλος, Διαμαντόπουλος (65΄ Καραμπότσος), Σωτηρόπουλος (50΄ Μεμά), Πλατάκης, Μπαρσελό

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη