google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΟΡ- ΑΤΡΩΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-1 ΤΗΝ Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΣΠΟΡ- ΑΤΡΩΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-1 ΤΗΝ Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΜΙΑ ακόμα πολύτιμη νίκη πέτυχε το Σάββατο στην έδρα του ο Παντριφυλιακός Καλονερού στην αναμέτρηση με την Α.Ε. Γαργαλιάνων χαρίζοντας θέαμα στους φιλάθλους σε ένα όμορφο παιχνίδι για τον 1ο όμιλο της Β τοπικής κατηγορίας. Πιο αναλυτικά στο 8ο λεπτό μετά από πλασέ του Μητρόπουλου βρήκε ευκαιρία ο Καρακοβούνης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ με το 1-0. Μετά από καλές ενέργειες ο ρυθμός διατηρήθηκε ψηλά καθώς ο Γκούντουβας με άμεση εκτέλεση στην μικρή περιοχή με ευθύ σου έγραψε το 2-0 στο 25ο λεπτό του αγώνα .Το 2-1 όμως σημειώθηκε λ΄γιο πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν έγινε λάθος στην άμυνα και η μπάλα βρήκε κόντρα τον Αντωνόπουλο αλλά κατέληξε στα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός διατηρήθηκε σταθερός με τον Μητρόπουλο μετά από σου στο 68ο λεπτό να δίνει την ευκαιρία κάνοντας το οριστικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο 3-1 που καθόρισε τον αγώνα
ΠΑ.Ο.ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Βλάμης Γιώργ., Κανελλόπουλος Σαρ., Γαλάνης Γ., Καναβός Χρ., Μαρίνης Α., Βλάμης Παν., Κορακοβούνης Α., Γκούντουβας, Μητρόπουλος Γ.
Α.Ε ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Λαμπίρης, Πανταζής, Ανδρινόπουλος, Σοφιανόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τζωρτζίνης, Γκιώνης, Βασιλόπουλος Θαν., Πετρόπουλος Π., Δεσποτόπουλος, Τσούτσας Αν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη