google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πως ο Σαμαράς “κατάφερε” να μείνει (κυριολεκτικά) χωρίς κανένα Μέσο Ενημέρωσης

Πως ο Σαμαράς “κατάφερε” να μείνει (κυριολεκτικά) χωρίς κανένα Μέσο Ενημέρωσης

Μια ημερήσια εφημερίδα, η μοναδική που έμεινε να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία δεν αποκλείεται να αλλάξει χέρια στο προσεχές διάστημα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Ή στην χειρότερη περίπτωση να κλείσει.
Πάντως το κόμμα της ΝΔ δεν κατάφερε ποτέ να έχει την υποστήριξη δικών του εφημερίδων.
Μάλιστα την τελευταία τριετία βολεύτηκε από τη στήριξη που παρείχαν στον Αντώνη Σαμαρά παραδοσιακές εφημερίδες της Κεντροαριστεράς.

Μόνο που η στήριξη αυτή τελείωσε με το αποτέλεσμα των εκλογών και οι εφημερίδες των βαρόνων δίνουν ήδη διαπιστευτήρια στη νέα εξουσία προκαλώντας εσωστρέφεια στη ΝΔ.
Αντίστοιχη αρνητική η εικόνα και στα ιδιωτικά κανάλια για την Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά.Εκεί όπου βεβαίως η μετάλλαξη τους από ντουντούκες του Μνημονίου σε υμνητές του ΣΥΡΙΖΑ, έχει απόλυτη σχέση με τις εκκρεμότητες των δανείων την απειλή για αδειοδότηση από μηδενική βάση και τις δουλειές που έχουν με το δημόσιο οι μεγαλομέτοχοι των καναλιών.

Χωρίς σοβαρή εκπροσώπηση πάντως είναι η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Σαμαράς και στο διαδίκτυο.
Αφού το απόλυτο μπάχαλο στον τομέα της επικοινωνίας που επικράτησε προεκλογικά, με τους επιτελείς του Μαξίμου να σκοτώνονται με κάποιους από την Συγγρού, οδήγησε και τα (μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού) ισχυρά παρεμβατικά sites και blog που βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα κοντά στον Σαμαρά, να αποστασιοποιηθούνπριν τις εκλογές.

Και η Νέα Δημοκρατία να έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα την ώρα της μάχης, με τα γνωστά εκλογικά αποτελέσματα.
Τα πράγματα για τον Σαμαρά, θα δυσκολέψουν πολύ στο επόμενο διάστημα, ενόψει της σκληρής εσωκομματικής σύγκρουσης που έπεται.

Αφού θα κληθεί να δώσει την μάχη της προσωπικής πολιτικής του επιβίωσης χωρίς κανέναν σύμμαχο στα ΜΜΕ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη