google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 TO ΔΩΡΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ

TO ΔΩΡΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά ο Πάμισος πήρε το τρίποντο με 4-1 επί του Δωρόυ.
Παρέμεινε έτσι αήττητος και πρώτος με διαφορά 7 βαθμών από την Κυπαρισσία που αγωνίζεται αύριο.
Από την άλλη, η ομάδα του κ. Αντωνόπουλου κατέβηκε στον αγώνα με 12 παίκτες και παρότι προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει κάποιο αποτέλεσμα.
Στο 9′ ο Κουλουράς από κοντά έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Στην συνέχεια ο Πάμισος έχασε τρεις ευκαιρίες με Τσιπλάκη, Χρ. Τρίψα και Αργυρόπουλο αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο μέρος.Στο 53′ ο Δρακόπουλος με σουτ έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους. Στο 61′ ο Ι. Καλογερόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.Στο 65′ ο Αργυρόπουλος με σουτ από το κέντρο νίκησε τον Δήμα κάνοντας το 3-1.
Στο 70′ ο Μωράκης έκανε το σουτ άλλα έδιωξε ο Δήμας και στο 80′ ο Χρ. Τρίψας με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Σερεμέτη και Τσίρμπα.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Σπύρος Τσικίνης-Νίκος Γεωργακλής): Kαλλιντέρης, Ι. Τρίψας, Χ.. Τρίψας, Ι. Καλογερόπουλος, Α. Καλογερόπουλος (77΄Σταματόπουλος), Φιλόπουλος, Τσιπλάκης, Μωράκης, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος, Τριανταφυλλάκης (81΄ Μεμά).
ΑΟ ΔΩΡΙΟΥ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δήμας, Κωτσάκης, Τσαμπούρης (75′ Λιόγας), Ι. Γκότσης, Αθ. Γκότσης, Σίνος, Γεωργιόπουλος, Κουλουράς (81΄Παντελής), Ψωρομύτης, Σωτηρόπουλος, Cjata.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη