google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σταματόπουλος «Κλείσαμε θετικά τον πρώτο γύρο. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να διακριθούμε»

Σταματόπουλος «Κλείσαμε θετικά τον πρώτο γύρο. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να διακριθούμε»

Μπορεί να αγχώθηκε άλλα τελικά πήρε το τρίποντο η Κυπαρισσία επί του Τέλλου Άγρα με 2-1 στο τριφυλλιακό ντέρμπι. Ο ΑΟΚ με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα. Πλέον, άπαντες έχουν στραφεί στον αγώνα Κυπέλλου με το Διαβολίτσι. Ο Σάκης Σταματόπουλος, μίλησε λέγοντας μας τα εξής: « Ηταν ενα δυσκολο παιχνιδι, ενα τριφυλιακο ντερμπι στο οποιο εμεις επρεπε να ξεπερασουμε το κακο προσωπο που δειξαμε στο Διαβολιτσι και να αντιμετωπισουμε με σεβασμο μια ομαδα που τα αποτελεσματα της εδειχναν οτι βρισκεται σε αγωνιστικη ανοδο. Ατυχησαμε να μεινουμε πισω στο σκορ απο πολυ νωρις πραγμα το οποιο μας αναγκασε να αλλαξουμε τα σχεδια μας στον αγωνιστικο χωρο και μοιραια να γινουμε πιο ευαλωτοι.
Η ποιοτητα ομως της ομαδας φανηκε στο σημειο που επρεπε και καταφεραμε να ανατρεψουμε τον αγωνα. Με τον τροπο αυτο εκλεισε θετικα για εμας ο πρωτος γυρος, στον οποιο μετρησαμε τις δυναμεις της ομαδας μας. Σιγουρα θα μπορουσε η βαθμολογικη συγκομιδη να ειναι καλυτερη ομως δεν στεκομαστε σε αυτο ειμαστε πρωτοι δικαια και θα κανουμε οτι περναει απο το χερι μας να παραμεινουμε εκει. Το επομενο παιχνιδι για εμας ειναι ο ημιτελικος κυπελου την Τεταρτη με το Διαβολιτσι, μια ομαδα που αντιμετωπισαμε προσφατα και που ξερουμε. Ειναι ενας θεσμος στον οποιο θελουμε να διακριθουμε και ο οποιος θα ανεβασει ακομα περισσοτερο το επιπεδο της ομάδας».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη