google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΟΚΑΡΑ: Σιγέρης «Παρά την μέτρια απόδοση καταφέραμε να κάνουμε μια επαγγελματική νίκη»

ΑΟΚΑΡΑ: Σιγέρης «Παρά την μέτρια απόδοση καταφέραμε να κάνουμε μια επαγγελματική νίκη»

Με το διπλό απέδρασε από την Καλαμάτα το Σάββατο η Κυπαρισσία που επικράτησε της Ομόνοιας με 3-1. Έτσι, η ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου συνεχίζει χωρίς απώλειες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και κοιτάει πλέον το επόμενο ματς με την Σπερχογεία. Ο Μιχάλης Σιγέρης, μίλησε σημειώνοντας τα εξής: «Είμασταν σε μια μέτρια μέρα αλλα καταφέραμε να κάνουμε μια επαγγελματική νίκη. Παίζαμε με μια δυνατή ομάδα εκτός έδρας και το μονο αποτέλεσμα που θέλαμε ήταν η νίκη και στο τέλος τα καταφέραμε.
Μέσα σε 6 μέρες άλλωστε παίξαμε 3 παιχνίδια και προσπαθήσαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση και πετύχαμε αυτο που θέλαμε. Το πρωτάθλημα θελει πολυ δρόμο ακόμα και ο στόχος της ομάδας ειναι κάθε παιχνίδι οι 3 βαθμοί. Τωρα για το επόμενο παιχνίδι που ειναι με την Σπερχογεια εμεις θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε και τιποτα άλλο. Εύχομαι να γινει ενα καλο παιχνίδι γιατι και η Σπερχογεια ειναι ομάδα που της αρέσει το καλο ποδόσφαιρο».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη