google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές με μέτρια συμμετοχή και εκπλήξεις

Γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές με μέτρια συμμετοχή και εκπλήξεις

ΜΕ καλή συμμετοχή αλλά αρκετά μειωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στην Τριφυλία στον Καλλικρατικό Δήμο για την συγκρότηση των νέων μελών στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις του Νομού.
Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις κινήθηκε η διαδικασία στην Τριφυλία με τις εκλογές να μετέχουν στελέχη όπως μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας αδιαμφισβήτητος Πρόεδρος παραμένει ο : Φωτεινός Γιώργος.
Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα για τις Δημοτικές ενότητες σημειώθηκαν τα ακόλουθα:
Από την Κυπαρισσία εκλέχθηκαν οι: Διαμαντόπουλος Στέλιος, Μαντζούνης Κωνσταντίνος και Πανουσιόπουλος Γιώργος ενώ εκτός τοπικής ομάδας βρέθηκαν οι Χρονόπουλος Δημήτρης και Αλεξόπουλος Δημήτρης και όπως φαίνεται οι ψηφοφόροι έστειλαν ηχηρό μήνυμα.
Από τον Δήμο Αυλώνα εκλέχθηκαν οι: Γκόγκας Παναγιώτης και Γκόγκας Αλέξανδροςπου ήταν αναμενόμενη η εκλογή τους.
Από τον Δήμο Αετού εκλέχθηκαν οι: Τζανετόπουλος Ανατσάσιος και Μπάλτα Μαρία
Από Γαργαλιάνους μετέχουν πλέον στην νέα ομάδα οι: Σωτηροπουλου Δήμητρα και Μπούρα Ελένη Από Φιλιατρά εκλέχθηκαν οι: Λυμπεροπούλου Ερασμία, Σουρέτη Ευαγγελία.
Δηλώσεις για την εκλογική διαδικασία έκαναν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι Γιώργος Φωτεινός, ο Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής κ. Αντωνόπουλος και ο Δήμαρχος Τριφυλίας ως στέλεχος του πολιτικού φορέα κ. Κόλλιας..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη