google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σκουπιδότοπος το Δημοτικό σχολείο Στασιού

Σκουπιδότοπος το Δημοτικό σχολείο Στασιού

ΣΕ σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί ένα ακόμα Δημοτικό σχολείο όπως καταγράφει σε μήνυμά του ο αναγνώστης μας Χρήστος Δημητρακόπουλος ο οποίος αποτυπώνει με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο όμορφο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Στασιού.
Δυστυχώς πολλά Δημοτικά σχολεία έχουν εγκαταλειφθεί από τους αρμόδιους όπως έχουμε γράψει με ελάχιστες εξαιρέσεις όπου ανέλαβαν οι σύλλογοι ωστόσο νομίζουμε ότι θα επανέρθουμε στο θέμα σε λίγο καιρό για να δούμε την εξέλιξή του: "Μια απαράδεκτη κατάσταση επικρατεί στο χώρο του παλαιού Δημοτικού σχολείου Στασιού Κυπαρισσίας. Μια απαράδεκτη κατάσταση στον μοναδικό χώρο που μπορούν τα παιδιά του χωριού να παίξουν .
Δεν είναι λύση η απομάκρυνση των κάδων σκουπιδιών από το αρχικό χώρο τοποθέτησης τους από κάποιους και την μεταφορά τους εντός του προαύλιου χώρου του σχολείου. Δεν είναι λύση μακριά από την πόρτα μου και δεν με νοιάζει. Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα από τον Δήμο Κυπαρισσίας για την απαράδεκτη κατάσταση πρώτα για την υγεία των παιδιών και μετά για τη αισθητική εικόνα του χώρου. Ενός χώρου που μεγάλωσε γενιές και γενιές και δεν του αξίζει τέτοια απαξίωση. Πρέπει άμεσα να οριοθετηθούν από το Δήμο τα σημεία ύπαρξης κάδων άσχετα τα θέλω και τις γνωριμίες!!!! Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Περιμένω άμεσα λύση στο θέμα όχι με ΘΑ αλλά με ΕΡΓΑ. Σήμερα είναι το δικό μου παιδί αύριο το δικό σου….. Σήμερα είναι το δικό σου εγγόνι αύριο το δικό μου ……."
Χρήστος Σ. Δημητρακόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη