google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διάγγελμα Aπό τους Άπορους Άρχοντες, Προς Απόρους και Ευπόρους Μεσσηνίους κι Οδοιπόρους!!!!!

Διάγγελμα Aπό τους Άπορους Άρχοντες, Προς Απόρους και Ευπόρους Μεσσηνίους κι Οδοιπόρους!!!!!

Νίκος Καλογερόπουλος ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ
Προς Απόρους και Ευπόρους Μεσσηνίους κι Οδοιπόρους!!!!! Οι Άποροι Άρχοντες ανοίξανε την αγκαλιά τους και σας περιμένουν στο ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟΝ τους όπισθεν του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κυπαρισσίας στο βααααααααθος κήπος. Ψυχαγογούντες και Ψυχαγωγούμενοι …. Με επικεφαλής τον ΝΙΚΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ α ν α μ ε ν ο μ ε ν !!!!! Με μουσικές ,τραγούδια ,θέατρο ,κινηματογράφο ,ποίηση, βιβλιοπαρουσιάσεις ,διαλέξεις ,εκθέσεις και άλλα τόσα δρώμενα .. Στον χώρο λειτουργεί μόνιμη έκθεση με τα γλυπτά της πυρκαγιάς.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 27 Ιουλίου Ρεμπέτικα και Λαϊκά Κυριακή Καραγκιόζης για μεγάλους, Ποίηση και Θεατρικό Αναλόγιο από τα παιδιά της Τριφυλίας. Δηλώστε συμμετοχή.
Δευτέρα 29 Ιουλίου Κινηματόγραφος , Ώρα 22:00.
Τρίτη Ο Πασχάλης Τσέρνας με ροκιές και με μπαλάντες ξετυλίγειΤου χρόνου το κουβάρι...(Πρώτο προσωπικό CD).
Τετάρτη & την Πέμπτη Στο ρυθμό της Νεολαίας με ελληνικό και ξένο ροκ . Δηλώστε συμμετοχή. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή Τηλ.6949805001 Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ….αναλόγως. Εκδηλώσεις του Αυγούστου (προς το παρόν )
Στις 11 Αυγούστου συναυλία με τους mode plagal ώρα 10.00(προπωλούνται εισιτήρια στοΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟΝ). Στις 21/8 στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι θα έχουμε την γιορτή των αλόγων και το αλώνισμα του σιταριού, σαν τον παλιό καλό καιρό με τ’ άλογα. Θα ακολουθήσει γλέντι μετά μουσικής με καλούδια και εδέσματα από τον σύλλογο γυναικών ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΛΑ και όχι μονο.
Στις 25/8 Εκδήλωση για τον Κολοκοτρώνη και παρουσίαση του βιβλίου με τις κολοκοτρωναιικες επιστολές από το 1821 έως το 1827 Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια από γιαγιάδες, παππούδες , νέους και νέες που τα ξέρουνε και που τα αγαπάνε. Δηλώστε συμμετοχή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη