google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ισόπαλο το μεσσηνιακό ντέρμπι Εράνη-Μελιγαλάς

Ισόπαλο το μεσσηνιακό ντέρμπι Εράνη-Μελιγαλάς

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το Μεσσηνιακό ντέρμπι της Εράνης με τον Εθνικό Μελιγαλά που έγινε στα Φιλιατρά. Παρά τους βαθμούς και εντυπώσεις που μοιράστηκαν οι 2 ομάδες το παιχνίδι κινήθηκε σε επαγγελματικά επίπεδα με ευκαιρίες επάξια των ομάδων, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στο τελευταίο 25λεπτο του αγώνα όπου είχαν 3 μεγάλες ευκαιρίες για τέρματα. Παράλληλα με ενδιαφέρον κινήθηκαν οι φιλοξενούμενοι καθώς ο προπονητής κ. Μηλιτσης έβαλε πολλά νέα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο. Η διαιτησία ήταν καλή ενώ σημειώθηκαν αλλαγές από τις 2 ομάδες. Στις δηλώσεις τους ο προπονητής της Εράνης κ. Ανδρεόπουλος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήθελε περισσότερο την νίκη αλλά δεν κατάφερε μετά από αστοχίες.
 Ο Πάμισος έχασε με 2-0 στην Ηλεία από το Πανόπουλο. Τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου είναι: Πανόπουλο - Πάμισος 2-0 Αχαϊκή - Ατρόμητος Λάππα 0-2 Εράνη - Εθνικός Μελιγαλά 0-0 Διαγόρας Βραχνέικων - Εθνικός Σαγέικων 0-0
EΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος (66΄Αντωνόπουλος), Ζώης, Αλεβίζος, Κώτσος (80΄Ανδρώνης), Παναγόπουλος, Σπυρόπουλος (67΄Γκίνο), Κόλλιας, και Καραμπετιάν.
 ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Νινιός, Σπανός (70΄Μακρής), Κανελλόπουλος, Ντονάς, Κουλόπουλος, Καρατζούλιας, Κάνιστρας, Μακρυνιώτης, και Μουρούσιας (87΄Πανταζής)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη