google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τρελή πορεία Ι.Χ. με μεθυσμένους Ρουμάνους αναστατώνει τη πόλη

Τρελή πορεία Ι.Χ. με μεθυσμένους Ρουμάνους αναστατώνει τη πόλη

Τρελή πορεία ακολούθησε ΙΧ αυτοκίνητο το βράδυ της Πέμπτης σε μια ήσυχη γειτονιά στην Κυπαρισσία και μόνο από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θύματα.
Το συμβάν έγινε στο τέρμα της οδού Λαμπροπούλου στις 10 το βράδυ, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας VW διέσχισε με μεγάλη ταχύτητα τον συγκεκριμένο δρόμο, χωρίς να σταματά σε διασταυρώσεις. Φτάνοντας στο τέρμα του χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα, κατέληξε μέσα σε βάτα και κλαριά σταματώντας τελικά σε μια ελιά.
Από το στραπατσαρισμένο όχημα βγήκαν σώοι και οι τρεις επιβαίνοντες, όλοι τους νεαρά άτομα ρουμάνικης καταγωγής. Το ευτύχημα είναι ότι δεν χτύπησε κανείς τους αλλά και ότι την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν κάποιος στο δρόμο και κυρίως μικρά παιδιά που μέχρι πριν λίγη ώρα έπαιζαν, καθώς πρόκειται για μια γειτονιά χωρίς μεγάλη κίνηση οχημάτων αφού είναι στην άκρη της πόλης.
Η αναστάτωση που υπήρξε ήταν μεγάλη και ερώτημα σε όλους ήταν πώς ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε το τέρμα του δρόμου και τι τον έκανε να τρέχει έτσι, αλλά και τι θα μπορούσε να γίνει αν βρισκόταν παιδιά στο δρόμο. 'Ελευθερία'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη