google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γιορτή γεμάτη αγάπη του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών

Γιορτή γεμάτη αγάπη του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που τελείωσε με τη θεατρική παράσταση «Ο Μέρμηγκας δουλεύει και ο Τζίτζικας χορεύει», την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, στις 8.00 μ.μ.. Στην κατάμεστη αίθουσα του Βορρέειου βρέθηκαν γονείς, φίλοι και απλοί επισκέπτες που ήρθαν για να απολαύσουν το γνωστό παραμύθι του Αισώπου.
Στην αρχή της εκδήλωσης η προϊσταμένη του σχολείου Βιβή Παντελάκη έκανε τον εκπαιδευτικό απολογισμό της χρονιάς λέγοντας ότι ήταν μια χρονιά πολλή δημιουργική, με μια ομάδα παιδιών με πολλές ικανότητες. Τόνισε ακόμα τη παιδαγωγική αξία των εκδηλώσεων αυτών και ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία τους.
Η δεύτερη νηπιαγωγός του σχολείου Βενετία Κουτσούκου μίλησε για την εμπειρία της στο 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών, λέγοντας ότι αν και ήλθε στο σχολείο μετά τα Χριστούγεννα, δέθηκε με τα παιδιά και τους γονείς και φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή.
Μετά το τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν κεράσματα από τους γονείς στο Πάρκο. Η βραδιά τελείωσε για τους μικρούς μαθητές με παιχνίδι στον παιδότοπο και παρεούλα με φαγητό για τους γονείς και τις εκπαιδευτικούς. Με πληροφορίες από το filiatranews

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη