google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αγροτικά είδη με καλές τιμές για τους Τρίτεκνους

Αγροτικά είδη με καλές τιμές για τους Τρίτεκνους

Ο σύλλογος Τρίτεκνων Μεσσηνίας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της εποχής για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την κάθε οικογένεια, ξεκινά μια φιλόδοξη προσπάθεια για την παροχή καταναλωτικών προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και που θα καλύπτουν τις ανάγκες των οικογενειών της Μεσσηνίας.
Η δυναμική αυτής της προσπάθειας βασίζεται στην μαζική παραγγελία του κάθε προϊόντος, οπότε επιτυγχάνεται και η βελτίωση των όρων αγοράς από τον εκάστοτε προμηθευτή.
Τα προϊόντα θα παραγγέλνονται με ομαδική ονομαστική κατάσταση και η διανομή τους θα γίνεται σε 3 σημεία της Μεσσηνίας (Καλαμάτα, Κυπαρισσία και Πύλο) βάσει των παραγγελιών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα.
Τα προϊόντα αυτά θα ανανεώνονται σε μηνιαία βάση.
Οσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια, συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας που βρίσκεται στο Μαζικές Αγορές.
Πιστεύουμε πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του συλλόγου μας και θα το προωθήσετε ώστε η κίνηση αυτή να αποκτήσει την δυναμική για μεγαλύτερα πράγματα μέσα από της συνεργίες που θα προκύψουν, το "Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει" είναι ποιο επίκαιρο και αναγκαίο από ποτέ για όλους μας.
Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε
Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο πρόεδρός Χρήστος Κορομηλάς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη