google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε απόγνωση η ΔΕΗ με τις κλοπές σε μετασχηματιστές..

Σε απόγνωση η ΔΕΗ με τις κλοπές σε μετασχηματιστές..

Οι κλέφτες χαλκού χτύπησαν 4 μετασχηματιστές στην περιοχή των Φιλιατρών το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ύποπτων αλλοδαπών ατόμων που φέρονται να έχουν σχέση με τις κλοπές.
Το νέο τετραπλό χτύπημα σημειώθηκε στην περιοχή της Ανάληψης Φιλιατρών και ανακαλύφθηκε την Δευτέρα το πρωί. Οι δράστες, αν και κατέστρεψαν και τους 4 μετασχηματιστές ξεβιδώνοντάς τους και ρίχνοντάς τους κάτω, τελικά μόνο από τους δύο κατάφεραν να πάρουν το χαλκό που είχαν μέσα. Πάντως από την πτώση τους στο έδαφος έχουν καταστραφεί και οι 4 μετασχηματιστές. Ένας έδινε ρεύμα σε μεγάλο ποιμνιοστάσιο της περιοχής, ενώ ένας άλλος σε αρδευτικό.
Από την πλευρά της ΔΕΗ εκφράζεται έντονη ανησυχία για αυτή την κατάσταση, αλλά και φόβος για το πόσο μεγάλα προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν στην αγροτική παραγωγή της περιοχής αν γίνουν κλοπές σε μετασχηματιστές που δίνουν ρεύμα σε αρδευτικά παραγωγών που τα έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο.
Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι τονίζουν πως όποιοι πολίτες αντιλαμβάνονται το όποιο πρόβλημα, πέρα από την ΔΕΗ πρέπει άμεσα να ειδοποιούν και την Αστυνομία.
Οι αστυνομικές έρευνες που έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο. Ήδη όπως αναφέραμε έχουν γίνει προσαγωγές τουλάχιστον 5 ατόμων -πακιστανικής καταγωγής όπως λένε οι πληροφορίες- που φαίνεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. Όμως ακόμη δεν είναι τίποτα δεδομένο, καθώς η προανάκριση. 'Ελευθερία'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη