google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με θέσεις καντίνας και υπαίθριου εμπορίου ασχολήθηκε η Οικονομική επιτροπή

Με θέσεις καντίνας και υπαίθριου εμπορίου ασχολήθηκε η Οικονομική επιτροπή

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας την Πέμπτη και πήρε αρκετές αποφάσεις για διαδικαστικά και υπηρεσιακά θέματα καθώς σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη:
1) Ορίστηκε ο δικηγόρος για την άσκηση έφεσης κατά της αριθ. 14/2012 απόφασης Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας.
2) Ομοίως έγινε ο ορισμός δικηγόρου προς εκπροσώπηση του Δήμου Τριφυλίας στη συζήτηση της από 23-02-2012 έφεσης που έχει υποβάλει ο Δήμος Τριφυλίας κατά της αριθ.56/2011 οριστικής αποφάσεως Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας.
3) Επικύρωσε την κατάσταση των αποτελεσμάτων κληρώσεων για την ανάδειξη Επιτροπών του Δήμου, οι οποίες απαρτίζονται από Δημοτικούς Υπαλλήλους.
4) Αποφάσισε συλλογικά την  Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Στόμιο» της Τ.Κ. Φιλιατρών για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.
5) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Καρτελά» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.
6) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Σεργιάνι» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.
7) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Γιαννίτσαινα» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.
8) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Βλάχου» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.
9) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Μπραζέρι» της Τ.Κ. Καλού Καλού Νερού για την τοποθέτηση αυτοκινούμενης καντίνας.
10) Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη θέση «Αϊ Λαγούδι» της Τ.Κ. Κυπαρισσίας για την εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής ή την τοποθέτηση ομπρελών και ανακλίντρων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη