google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υποδοχή Πρωθυπουργού Σαμαρά στη Μεσσηνία...

Υποδοχή Πρωθυπουργού Σαμαρά στη Μεσσηνία...

Τον δικό τους Αντώνη με τον τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν υποδέχτηκαν σήμερα στην Καλαμάτα οι Σαμαρικοί. Ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε γύρω στις 12:30 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και αμέσως άρχισαν να σχηματίζονται πηγαδάκια γύρω του. Οι πζλιοί φίλοι που από το 19977 τον στηρίζουν του έδωσαν για μια ακόμα φορά δύναμη τόσο για την αυριανή μέρα όσο και για το δύσκολο έργο που θα έχει από την Δευτέρα ως Πρωθυπουργός της χώρας.
Άλλωστε πολλοί από τους παρευρισκόμενους στην πλατεία ακόμα κι αυτοί που δεν ανήκουν ιδεολογικά στη ΝΔ αναρωτήθηκαν αν θα έχει ποτέ και πάλι την ευκαιρία η Μεσσηνία να εκλέξει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ.
Είναι γεγονός ότι οι Μεσσήνιοι, παρ΄οτι και εδώ η κρίση σε όλα τα επίπεδα έχει επηρεάσει τους πολίτες, στέκονται δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Η προοπτική να αναδείξει η Μεσσηνία Πρωθυπουργό επηρεάζει πολύ πιο πολύ την ψυχολογία και τον συναισθηματισμό των κατοίκων πόσο δε μάλλον που αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ενας άνθρωπος δεμένος με την Μεσσηνία και τους ανθρώπους της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις συζητήσεις πλέον στην πόλη, ακόμη και ψηφοφοροι άλλων κομμάτων έχουν το δίλλημα πάνω από κάθε ιδεολογία. Ξέρουν ότι ένας Μεσσήνιος Πρωθυπουργός θα δώσει άλλον αναπτυξιακό αέρα στην περιοχή και ίσως αυτή να είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της Μεσσηνίας να φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα ένα παιδί της.
Το βέβαιο είναι ότι η Νέα Δημκρατία θα εξαργυρώσει με το παραπάνω την αγάπη των Μεσσηνίων για τον Προεδρο της.Ο Σαμαράς αναμένεται να πάρει το υψηλότερο ποσοσστό για το Κόμμα του στο Νομό μας. Ο Αντώνης Σαμαράς, στην βόλτα που θα κάνει σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία της πόλης είναι βέβαιο ότι θα ακούσει τις ευχές των ανθρώπων από την καρδιά τους για τν Πρωθυπουργικό θώκο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη