google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επιτυχία στα Φιλιατρά στο 1ο Αγώνα Δρόμου και τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο

Επιτυχία στα Φιλιατρά στο 1ο Αγώνα Δρόμου και τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο

Με επιτυχία έγινε σήμερα το πρωΐ στην πλατεία των Φιλιατρών ο πρώτος αγώνας δρόμου για παιδιά "Ο γύρος της πόλης" την οποία οργάνωσε ο Φορέας κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας με συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας.
Ο πολυ καλός καιρός έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να βγει στην πλατεία και έκανε τα παιδιά να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα αυτόν συμμετοχές που έφτασαν τις 40!
Ένας πολύ καλός αριθμός συμμετοχών για πρώτη φορά που έγινε τέτοια εκδήλωση στην πόλη. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11:30 το πρωί με την κατηγορία των νηπίων όπου έτρεξαν από το ύψος του Δημαρχείου μέχρι την καφετέρια "Αρχαίον" του κ. Φώτη Γριβάκη.
Τα υπόλοιπα παιδιά έτρεξαν από την Σφαίρα που βρίσκεται έξω από το Γυμνάσιο όλο το δρόμο και μπαίνοντας στην πλατεία συνέχισαν τον κύκλο της και τερμάτισαν και αυτά στην καφετέρια "Αρχαίο".
Σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που αγωνίστηκαν αξίζουν συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους στους αγώνες. Πληροφορίες αντλήθηκαν από το filiantranews, φωτογραφίες συντακτών μας.
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΙΤΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Με επιτυχία έγινε σήμερα το απόγευμα ο πρώτος ποδηλατικός γύρος των Φιλιατρών με την συμμετοχή μικρών παιδιών από τα Δημοτικά Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης μας. Η εκδήλωση που ήταν η συνέχεια του πρωϊνού γύρου της πόλης όπου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή παιδιών για πρώτη φορά.
Η Εκκίνηση του αγώνα ήταν από την καφετέρια "Αρχαίον" του κ. Φώτη Γριβάκη και ο τερματισμός για τα μεγάλα παιδιά ήταν η Δεξαμενή Φιλιατρών και για τα πιο μικρά το Κέντρο Υγείας. Αμέσως μετά τον τερματισμό τα παιδιά με τα ποδήλατα τους βρέθηκαν στην πλατεία όπου και έγινε η απονομή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη