google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κέρδισε τις μάχες της πρωτιάς ο Α.Ο.Κ. και αγωνίζεται για το γόητρο

Κέρδισε τις μάχες της πρωτιάς ο Α.Ο.Κ. και αγωνίζεται για το γόητρο

ΕΥΚΟΛΗ έξοδος για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας στην κατηγορία με την αναμέτρηση κόντρα στον Μεσσηνιακό καθώς πλέον έχει αποχαιρετήσει το Πρωτάθλημα παρότι παραμένει στις 3 πρώτες θέσει της διεκδίκησης ενώ παράλληλα πέτυχε τους στόχους που είχαν τεθεί από την διοίκηση της Ομάδας.
Πέντε ΄΄5΄΄αναμετρήσεις, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α΄ Μεσσηνίας, με τον πρωτοπόρο Εθνικό Μελιγαλά να υποδέχεται το απόγευμα στις 4.30μ.μ. στο γήπεδο του Δωρίου, το πάντα υπολογίσιμο συγκρότημα του Κώστα Κλάδη.
Την αναμέτρηση των επίδοξων πρωταθλητών, Θα διευθύνει ο έμπειρος ρέφερι Δημήτρης Νίκας, αλλά οι κυανόλευκοι, οι οποίοι έχουν διατηρήσει μια διαφορά οκτώ βαθμών από τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο. Σπερχογείας, θέλουν τυπικά τον ένα βαθμό για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπροστά στους ένθερμους φίλους τους.
ΣΤΗ Β΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ…
Στον 1ο όμιλο της Β΄ Μεσσηνίας, αλλά και στον 2ο έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση άνοδος με τον Δωριέα Δωρίου και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου να κερδίζουν την 1η θέση στους αντίστοιχους ομίλους.
Τα πράγματα στην ουρά, δεν έχουν ξεκαθαρίσει καθώς κυνηγούν μια θέση στον ήλιο…Άρις Καλαμάτας με 22 βαθμούς, Α.Ε Ηρακλής/ Kυπαρισσίας με 23 βαθμούς, Νίκη/Φιλιατρών με 25 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟ Καλό Νερού έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία και σε αγώνα γοήτρου ΤΟ Σάββατο στο γήπεδο της αρκαδιάς θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Βαλύρας, ο οποίος θα παραταχθεί με αρκετούς νεαρούς παίκτες στην σύνθεσή του.
Τη Κυριακή το απόγευμα ο Άρις Καλαμάτας δοκιμάζεται στην καυτή έδρα του Α.Σ. Μάνεσι και ο Ηρακλής Κυπαρισσίας έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο τον Α.Σ. Ανδρούσας, με τους γηπεδούχους να είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη και το τρίποντο καθώς δεν φέρονται αποφασισμένοι να πέσουν αμαχητί..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη