google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με επισημότητα οι Πολιούχοι της Σπηλιάς παρουσία επισήμων

Με επισημότητα οι Πολιούχοι της Σπηλιάς παρουσία επισήμων



ΜΕ την πρέπουσα επισημότητα και συμμετοχή πιστών απο την ευρύτερη περιοχή γιορτάστηκε στο μεγαλύτερο κοινοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Τριφυλίας οι Πολιούχοι του χωριού Τιμόθεος και Μαύρας χοροστατούντος στην Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Τριφυλίας-Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος...
Λίγο μετά τις 11 πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιερής εικόνας στους δρόμους της Σπηλιάς μαζί με τον ιερό κλήρο και την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου ενώ ενεργή συμμετοχή ήταν εκείνη των εκπροσώπων της Τοπικής αυτοδιοίκησης αφού δεξιός ψάλτης...ήταν κι εδώ ο Αντιδήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης. Στην περιοφορά συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ανδρινόπουλος, Τσίγγανος Μερκούρης, δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος που έχει και συγγενείς στο κοινοτικό διαμέρισμα, το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Τριφυλίας κ. Γιώργος Μπακούρος ο οποίος έδωσε τις ευχές του για την γιορτή με την Αντωνία Μπούζα, πρώην Πρόεδρο της ΝΕΠΤ.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚΥ και της Πρόεδρος της Σπηλιάς κ. Παναγιώτης Γυφτάκης που πάντα φροντίζει για την αρτιότητα των εκδηλώσεων δεξιώθηκε τους προσκεκλημένους σε κατάστημα της περιοχής.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη