ΑΡΤΙΕΣ εντυπώσεις σε κοινό και επισκέπτες άφησε η Βραδιά Γευσιγνωσίας που διεξήχθη στα πλαίσια του διμήερου Προβολής τοπικών προιόντων με θέμα 'Εαρινή Τριφυλία' στην κεντρική πλατεάι της Κυπαρισσίας ανανεώνοντας το ραντεβού για το καλοκαίρι....
Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεύσεων και αρωμάτων οι επισκέπτες και....φορείς του τόπου δοκίμασαν μεταξύ άλλων παραδοσιακές συνταγές όπως καγιανά, σαρδέλα, γεμιστά ζυμαρικά, κρεατικά αλλά και γαλακτοκομικά όπως παραδοσιακή φέτα και κασέρι διανθισμένα με τοπικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και γλυκίσματα όπως το γλυκό καρπούζι, ακομα και την ευκαιρία με την υπαίθρια ψησταριά που στήθηκε στη πλατεία να γευθούν ο μοναδικό λουκάνικο Φιλιατρών φτιαγμένο με παραδοσιακό τρόπο αποκομίζοντας μοναδικές γεύσεις για τον ουρανίσκο. Βέβαια απο τα τραπεζώματα πέρασαν αυτοδιοικητικοί, πολίτες, τουρίστες με την πλατεία να ζωντανεύει για αρκετές ώρες καθώς η έκθεση ήταν ανοικτή απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ....
Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεύσεων και αρωμάτων οι επισκέπτες και....φορείς του τόπου δοκίμασαν μεταξύ άλλων παραδοσιακές συνταγές όπως καγιανά, σαρδέλα, γεμιστά ζυμαρικά, κρεατικά αλλά και γαλακτοκομικά όπως παραδοσιακή φέτα και κασέρι διανθισμένα με τοπικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και γλυκίσματα όπως το γλυκό καρπούζι, ακομα και την ευκαιρία με την υπαίθρια ψησταριά που στήθηκε στη πλατεία να γευθούν ο μοναδικό λουκάνικο Φιλιατρών φτιαγμένο με παραδοσιακό τρόπο αποκομίζοντας μοναδικές γεύσεις για τον ουρανίσκο. Βέβαια απο τα τραπεζώματα πέρασαν αυτοδιοικητικοί, πολίτες, τουρίστες με την πλατεία να ζωντανεύει για αρκετές ώρες καθώς η έκθεση ήταν ανοικτή απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ....