google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η συγκέντρωση του συνδυασμού 'Τριφυλία-ισόρροπη ανάπτυξη'

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η συγκέντρωση του συνδυασμού 'Τριφυλία-ισόρροπη ανάπτυξη'

ΜΕΣΑ σε πανηγυρικό κλίμα αλλά και ενωτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού 'ΤΡΙΦΥΛΙΑ-ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ' του Κώστα Κόλλια όπου το παρών έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του απο κάθε γωνιά του νέου Δήμου. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Βορέειο Πνευματικό Κέντρο των Φιλιατρών.
Μάλιστα ήρθαν στην αίθουσα εκτός απο τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο κεντρικό κορμό και οι υποψήφιοι απο τα κοινοτικά διαμερίσματα κάνοντας με αυτό τον τρόπο πράξη την πραγματική ενωτική συνύπαρξη υποψηφίων και προσωπικοτήτων της τοπικής κοινωνίας απο κάθε περιοχή του νέου μεγάλου Δήμου. Ενός Δήμου που έχει την δυναμική της αναπτυξιακής κατεύθυνσης μέσα απο συλλογικές προσπάθειες και σχεδιασμό για το αύριο.
Παρά το γεγονός ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας μίλησε για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για νικηφόρο πορεία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο στελεχιακό δυναμικό που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια σε κάθε περιοχή κάνοντας ανοίγματα στις τοπικές κοινωνίες αλλά κυρίως σε νεους ανθρώπους που ασχολούνται για πρώτη φορά με την πολιτική και αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Η πολυσσυλεκτικότητα του ψηφοδελτίου του υποψήφιου Δημάρχου αποδεικνύει στην πράξη το όραμά του για ισόρροπη ανάπτυξη της Τριφυλίας στην πράξη και όχι στα χαρτιά όπως γινόταν στο παρελθόν.....
Αξίζει να τονιστεί ότι εκτός απο την συγκέντρωση που είχε σκοπό διεπαφής και γνωριμίας όλης της παράταξης η παρουσία αυτοδιοικητικών που δεν μετέχουν στο ψηφοδέλτιο ήταν σημαντική καθώς το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας και δημοτικοί σύμβουλοι απο όλο το Δήμο. Παράλληλα απο την Δημοτική ενότητα Τριφυλίας ήταν έντονη η παρουσία τόσο του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη που είναι υποψήφιος στο κεντρικό κορμό της δημοτικής ενότητας, όσο και του Αντιδημάρχου κ. Γρηγόρη Γκότση, της Γιάννας Κωνσταντέλου, αλλά και των Παναγιώτη Φωτεινόπουλου, Τζίμη Χρονόπουλου, Παναγιώτη Τσίγγανου, του Γιάννη Γαρδικιώτη, του Ζαχαρία Κανελλόπουλου και των άλλων υποψήφιων.
Στην συγκέντρωση το παρών έδωσαν όμως και η Βιβή Παντελάκη απο τα Φιλιατρά που συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και ο Σπύρος Παπαηλιού απο το Καλονερό που μετέχει για πρώτη φορά και ενισχύει το αθλητικό προφίλ της περιοχής του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη