google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ..ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ..ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 


Έφθασε η ώρα του απολογισμού για τις μικρές επιχειρήσεις και η Ομοσπονδία Εμπορίου και επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου Κεφαλληνίας και Ιθάκης σκιαγραφεί την αληθινή κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο του εμπορίου στη χώρα μας.

«Το 2020 ήταν ομολογουμένως μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους μας. Ο ερχομός του κορωνοϊού σε συνδυασμό με τις οικονομικές επιπτώσεις που επέφερε στην κοινωνία αλλά και στις επιχειρήσεις, οδήγησε αρκετούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε αδιέξοδο ακόμα και σε κλείσιμο των επιχειρήσεών τους. Ζούμε 9 μήνες μια πρωτόγνωρη κατάσταση και δυστυχώς φως στο τούνελ δεν έχουμε δει ακόμα.

Μέσα σε αυτή τη συνθήκη, η βασική ενασχόληση της Ομοσπονδίας μας ήταν να προτείνει μέτρα προς τα αρμόδια Υπουργεία για την ασφαλή επαναλειτουργία της αγοράς αλλά και να προειδοποιεί για τον καταιγισμό λουκέτων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με συνεχείς τηλεδιασκέψεις με όλους μας τους αντιπροσώπους στην Πελοπόννησο, την Νοτιοδυτική Ελλάδα, την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καταγράφαμε τα προβλήματα που είχαν προκύψει, πραγματοποιούσαμε δράσεις- καλέσματα και στέλναμε συνεχώς επιστολές προς την Κυβέρνηση για να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/12/2020_30.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη