google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Την πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας στο ξενοδοχείο STANLEY στην Αθήνα σε μία κατάμεστη   από συμπατριώτες μας αίθουσα
Ο πρόεδρος του Δ ,Σ, Παναγιώτης Λούτος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καλεσμένους και όλους τους συμπατριώτες μας και στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στους σκοπούς της Ομοσπονδίας και   ιδιαίτερα τόνισε την αναγκαιότητα για την ανάδειξη της φυσικής και τουριστικής ομορφιάς της περιοχής μας και ιδίως   της πολιτιστικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς μας.
Την εκδηλωσή μας τίμησαν με τη παρουσία τους εκπρόσωπος του υπουργού Εσωτερικών κ,Αλέξη Χαρίτση ,η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Παναγιώτα Κοζομπόλη, ο βουλευτής της β’ Αθηνών (Δυτ. Τομέας) κ Καρράς Γιώργος,   ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου   Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γεώργιος Καμίνης , η αντιδήμαρχος του Δ. Αθηναίων κ.Νέλλη Παπαχελά, ο πρ υπουργός Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, ο πρόεδρος του Μανιατάκειου ιδρύματος κ. Μανιατάκης Δημήτριος, ο γενικός Γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας Παναγιώτης Μπαζίγος, οι πρώην βουλευτές Πετράκος Αθανάσιοςκαι Νάντια Γιαννακοπούλου (υποψήφια στην β’ Αθηνών Δυτ. τομέας) , ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΙΝ.ΑΛ. Παναγιώτης Αλευράς, η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας κα Χάιδω Παναγιωτοπούλου, υποψήφιοι βουλευτές, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλο, ο πρ. πρέσβης Χρήστος Παναγόπουλος, ο καθηγητής Γεώργιος Κορρές, ο Διεθνολόγος Θαλής Μυλωνάς , τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των συλλόγων της   Τριφυλίας καθώς και από συλλόγους της Μεσσηνίας και της Ολυμπίας.
Επίσης παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του συντονιστικού των συλλόγων για την αποτροπή του σκουπιδότοπου στην Καλλιρρόη, τον αγώνα τον οποίον στηρίζει και η ομοσπονδία μας.
Κατά την εκδήλωση μας τιμήθηκε. ο Αχιλλέας   Κωνσταντακόπουλος πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α,Ε, φορέας ανάπτυξης της COSTA NAVARINO για την προσφορά του στην ανάπτυξη της περιοχής μας.
Τον κ. Κωνσταντακόπουλο προσφώνησε ο αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος γιατρός Παναγιώτης Πετρόπουλος.
Την πίτα μας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας κ Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος.
Την όλη εκδήλωση συντόνιζε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας   κ. Παπακωνσταντόπουλος   Δημήτριος.
Τυχερός της ημέρας που του έτυχε το φλουρί ήταν ο Μάκης Σωτηρόπουλος (Λαγκαδιανός) από την Κυπαρισσία και είναι μια μονοήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα στα νησιά του Αργοσαρωνικού, προσφορά του συμπατριώτη μας (Αρμενιοί) Αδαμόπουλου Γιάννη Γραφείο τουρισμού mototravel   Καρυάτιδων 13Α Ακρόπολη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη