google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΓΕΛ ΣΤΟ 1-0

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΓΕΛ ΣΤΟ 1-0




ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ νίκη στην πρεμιέρα του σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου πέτυχε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας η ομάδα του Επαγγελματικού Λυκείου Κυπαρισσίας νικώντας το Γενικό Λύκειο με 1-0 που ήταν το τελικό σκόρ του αγώνα.
Το παιχνίδι αποτέλεσε μια πραγματική διαφήμιση για τους φίλους της μπάλας αφού οι κερκίδες γέμισαν από μαθητές που χειροκρότησαν τις επιδόσεις των ομάδων. Ο Προπονητής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας Γρηγόρης Κυριακίδης δήλωσε ότι ήταν ένας όμορφος σχολικός αγώνας με δυνατή ένταση στην κερκίδα, με δυνατές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες να κάνουν γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο, ενώ το τέρμα για την ομάδα του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας πέτυχε στο 57ο λεπτό ο Άντυ Χόττι ενώ έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά του Γενικού Λυκείου για την παρουσία τους, ενώ για τους παίκτες του ΕΠΑΛ είπε ότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Επίσης μίλησε για ευγενή άμιλλα και αθλητισμό με κερκίδα αλλά κυρίως νέα παιδιά, ενώ το ΕΠΑΛ συμμετέχει κάθε χρόνο στους αγώνες. Ευχαρίστησε τους καθηγητές με τον Διευθυντή κ. Δημ. Δράκο για την ουσιαστική στήριξή τους καθώς έδωσαν άδεια για τις προπονήσεις τους, ενώ ευχαρίστησε τον ΑΟΚ για τη παραχώρηση των αποδυτηρίων ευχόμενος η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Από το 15 μελές μαθητικό συμβούλιο το παρών έδωσε ως τερματοφύλακας ο Πρόεδρος Στέλιος Κορωναίος με όλα τα μέλη του, ενώ ο Αντιπρόεδρος και προπονητής Θεόδωρος Γεωργαλής πρόσθεσε ότι "ήταν μια δύσκολη νίκη καθώς αλλιώς περιμέναμε το παιχνίδι αλλά εξελίχθηκε τέλεια αφού τα παιδιά αγωνίστηκαν με πολύ πάθος,  όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια είπαμε υπομονή το γκολ θα έρθει και ήρθε μετά από πολλές προσπάθειες ...δεν έχουμε τελειώσει τίποτα έχουμε ενα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τα Φιλιατρά στην έδρα μας που πρέπει να το κερδίσουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε πιστεύω στους παίκτες μου,συγχαρητήρια σε όλους". 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη