google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΜΗ –ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΔΡΙΜΗΣ

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΜΗ –ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΔΡΙΜΗΣ

Ο κ. Κουκούμης είπε ότι το τεχνικό πρόγραμμα αποτελεί κοροιδία όταν η κεντρική εξουσία οδηγεί τους  Δήμους σε εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών, στην υπο- χρηματοδότηση των Δήμων, ενώ η επιτροπεία στους ΟΤΑ θα επιφέρει αυξήσεις τελών και αναταραχή στην κοινωνία, εκτιμώντας ότι ελάχιστα θα υλοποιηθούν. Επίσης έθεσε ερωτήματα για το Πολεοδομικό των Γαργαλιάνων, μελέτες που οδεύουν στο κάλαθο των αχρήστων αλλά και ουδεμία αναφορά για το Πολεοδομικό του Κοπανακίου, ενώ δεν τίθεται αναφορά για το Λαογραφικό της Κυπαρισσίας. Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας έθιξε την απουσία βιβλιοθήκης στη Κυπαρισσία, την αντικατάσταση του καρκινογόνου αγωγού ύδρευσης στους  Γαργαλιάνους με την απουσία σχεδιασμού, την αδιαφορία για διαχείριση των απορριμμάτων που θα αναλάβουν εργολάβοι, εταιρείες που θα διαχειριστούν βιολογικούς καθαρισμούς, καταλήγοντας ότι υπάρχει τεμαχισμός έργων, υλικών και πράξεων δηλώνοντας ότι καταψηφίζει το τεχνικό πρόγραμμα.
ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.
 Ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε ότι το πρόγραμμα δεν καλύπτει κατ ελάχιστον τις ανάγκες της Τριπύλας και την προοπτική ανάπτυξης της περιοχής καθώς θεωρεί ότι είναι παραμύθι στο οποίο δεν συναινεί. Ο κ. Δριμής είπε ότι ο Δήμος Τριφυλίας μετατράπηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα ορισμένων εργολάβων εκθέτοντας ορισμένες παρατηρήσεις , μιλώντας για απουσία λόγων και πράξεων ενώ θεώρησε ότι δεν δόθηκαν απαντήσεις. Ο κ. Αγγελόπουλος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό έργο,  ομογενοποίηση του Δήμου, ούτε συντονισμός στη Δημοτική αρχή και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου ζητώντας ιεράρχηση έργων. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη