google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Αυτοκτόνησε» και πάλι η Εράνη ! 2-2 με Αχαϊκή, στα Φιλιατρά…

«Αυτοκτόνησε» και πάλι η Εράνη ! 2-2 με Αχαϊκή, στα Φιλιατρά…


 Την ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου έχασε η Εράνη Φιλιατρών η οποία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Αχαϊκή, στο γήπεδό της και πλέον δυσκολεύει όλο και περισσότερο η μάχη που δίνει η ομάδα του Θεόδωρου Ανδρεόπουλου για την αποφυγή του υποβιβασμού της φέτος στην Α’ Τοπική κατηγορία της Μεσσηνίας, κάτι που φυσικά δεν επιθυμεί κανείς στα Φιλιατρά…  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51΄ με τέρμα του Καζαντζή. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Σταθόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Στο 62’ ο Μιχαλόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Κόλλια στο 76’.
ΕΡΑΝΗ: Π. Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος (46' Σταθόπουλος), Διαμαντόπουλος, Ανδρώνης, Ζώης, Σπυρόπουλος (83' Αλεβίζος), Κ. Καραχάλιος, Γκίνο (60' Λυμπερόπουλος), Κόλλιας, Χρ. Αλεξανδρόπουλος, Παναγόπουλος.

ΑΧΑΪΚΗ: Διαμαντόπουλος, Γερασιμόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τραχάνης, Χρυσανθόπουλος, Νιφόρας, Καζαντζής (79' Ντάζος), Μπουρζανιώτης, Σαμίκος, Μαντάς (76' Αποσκίτης), Σπανός (85' Μπεκίρης)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη