
Συμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι 6 νέοι θεματικοί Αντιδήμαρχοι στο νέο Δήμο αναμένεται να είναι χωρίς ιδαίτερες εκπλήξες όπως έχουμε αναφέρει σε δημοσιευμά μας.
Ετσι στον Δήμο Αετού καθήκοντα Αντιδημάρχου αναλαμβανει ο Γιάννης Μερκούρης, στην Αυλώνα ο Γιάννης Φιλτίνσης όπως αναμενόταν και στους Γαργαλιάνους ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος. Στην Κυπαρισσία επιβεβαιώνεται το σχήμα με τον Γιώργο Σαμπαζιώτη και τον Παναγιώτη Τσίγγανο, ενώ στα Φιλιτρά θα είναι ο Τάσος Πούλος. Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την πρόταση της πλειοψηφίας θα προταθεί ο έμπειρος Γιάννης Καλκαβούρας ενώ ο Αντιπρόεδρο θα προέρχεται απο την Αντιπολίτευση.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκπροσωποι στις Επιτροπές που προβλέπονται απο τον Καλλικράτη και μάλιστα για την πρώτη που θα είναι η Επιτροπή Οικονομικών αναμένεται να προαταθεί ως Πρόεδρος ο Γιώργος Σαμπαζιώτης και μέλη η Μαρία Πανουσιοπούλου, ο Ιωάννης Ρούσσης, ο Θεόδωρος Δεληγιάννης, ο Γιάννης Μερκούρης και ο Σπύρος Χρονόπουλος απο την Αυλώνα.
Στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής αναμένεται να είναι Πρόεδρος ο Παναγιώτης Τσίγγανος, Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Αδρακτάς και μέλη ο Δημήτρης Μπασδάνης, ο Γιάννης κατσούλας, ο Ζαχ. Κανελλόπουλος και ο Χαράλαμπος Παγάνης.
Τέλος αναμένεται στο νέο Δήμο να υπάρχει μια Κοινοφελής επιχείρισης η οποία θα έχει πολιτιστικό και κοινωνικό σκοπό και μια Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Τριφυλίας πλέον ενώ θα συγκροτηθεί και ένας Οργανισμός Νεολαίας και Αθλησης.