google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γιορτή Αθλητισμού με Ταεκβοντό στο Κλειστό Γυμναστήριο

Γιορτή Αθλητισμού με Ταεκβοντό στο Κλειστό Γυμναστήριο

ΜΕ πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας η Γιορτή Αθλητισμού Ταεκβοντό απο τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Κυπαρισσίας ο οποίος συμπλήρωσε πρόσφατα 22 χρόνια δραστηριοτήτων στην περιοχή μας με θετικά αποτελέσματα και κυρίως με ανάδειξη μεγάλων Πρωταθλητών. Στην εκδήλωση ;όπου οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμο Κυπαρισσίας για την φιλοξενία, περιλάμβανε και εξετάσεις Εγχρωμων ζωνών παρουσία του Μάστερ και προπονητή Παναγιώτη Δικαίου και του Προέδρου τυο Συλλόγου Κώστα Αλεξόπουλου, έγινε αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου αλλά και τον σχεδιασμό απο την αγωνισιτκή ομάδα η οποία προπονείται κάθε Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστήριου της πόλης καθώς φέτος αναμένεται έντονη η παρουσία του ΑΓΣ σε Διασυλλογικά αλλά και Πανελλήνια πρωταθλήματα διεκδικώντας αξιόμαχες θέσεις.
Ο Προπονητής αναφέρθηκε στην ανάδειξη μεγάλων αθλητών απο τον Σύλλογο όπως του Παναγιώτη Αλεξόπουλου, του Φώτη Δικαίου και του Χρήστου Φωτεινέα οι οποίοι με τις επιτυχίες διασφάλισαν και την εισόδό του σε Δημόσια Πανεπιστήμια ενώ ο Π. Αλεξόπουλος έχει στο ενεργητικό του ακόμα και συμμετοχη σε Πανευρωπαικά πρωταθλήματα.
Το κατάμεστο στάδιο δονήθηκε απο τα χειροκροτήματα του κοινού και την επιτυχία που σημείωσαν τα μικρά ταλέντα του Συλλόγου λαμβάνοντας εκτός απο την ζώνη του και το αντίστοιχο δίπλωμα, δηλώνοντας ικανοποιημένο απο την συμμετοχή του στο Ολυμπιακό άθλημα που πλέον έχει δωρίσει μεγάλες στιγμές στον Ελληνικό αθλητισμό, ενώ θυμίζουμε ότι ο Προπονητής Παν. Δικαίος στο παρελθόν έιχε προπονήσει τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο απο τον οποίο το Κλειστό της Δάφνης στην Αθήνα έχει πάρει το όνομά του και μάλιστα σε εκείνο το Κλειστό Γυμναστήριο ο ΑΓΣ Κυπαρισσίας έχει συμμετάσχει σε Πανευρωπαικό Μήτινγκ...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη