google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εθελοντική αιμοδοσία απο τον Κοινωνικό φορέα

Εθελοντική αιμοδοσία απο τον Κοινωνικό φορέα

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ο Κοινωνικός Φορέας του Δήμου Κυπαρισσίας.
Η πρόεδρος του Κοινωνικού Φορέα του Δήμου, Γιάννα Κωνσταντέλου, σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την σημαντική αυτή πρωτοβουλία τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εθελοντική αιμοδοσία του Κοινωνικού Φορέα του Δήμου μας πραγματοποιείται κάθε χρόνο με σκοπό να συγκεντρώσει μονάδες αίματος οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους συνδημότες μας όταν υπάρξει ανάγκη. Το αίμα ούτε αγοράζεται, ούτε πουλιέται. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται! Η συμμετοχή κάθε χρόνο αυξάνεται και αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι και φέτος, με τη βοήθεια όλων μας, το πολυτιμότερο δώρο ζωής που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας θα είναι ακόμη περισσότερο. Η ανάγκη που υπάρχει για αίμα είναι τεράστια. Οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από αίμα δεν μπορούν να περιμένουν.
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί έως τις 1.00 μετά το μεσημέρι. Ας δραστηριοποιηθούμε όλοι ως εθελοντές αιμοδότες. Προσφέροντας μία μονάδα αίμα προσφέρεις ανεκτίμητη βοήθεια στο συνάνθρωπό σου που το έχει ανάγκη και αυτή είναι η κυριότερη ανταμοιβή σου. Ένας δότης μπορεί να έχει ηλικία από 18 ως 60 χρόνων, χωρίς να διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο για την υγεία του. Σας ευχαριστούμε που σκέφτεστε την εθελοντική αιμοδοσία».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη