google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φιλανθρωπική εκδήλωση στην αίθουσα Πολλαπλών του Τ.Ε.Ε.

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην αίθουσα Πολλαπλών του Τ.Ε.Ε.

ΜΕ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Κυπαρισσίας η Φιλανθρωπική εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κυπαρισσίας και του Συλλόγου Πολυτέκνων Κυπαρισσίας και περιχώρων με αρκετό χιούμορ που προσέφερε ο ηθοποιός συντοπίτης μας Απόστολος Αποστολόπουλος καθώς και η Φιλαρμονική Κυπαρισσίας που πλαισίωσε την όμορφη εκδήλωση με εορταστικό τόνο.
Τόσο ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σαμπαζιώτης όσο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Κωνσταντόπουλος τόνισαν την σημασία της εκδήλωσης καθώς τα έσοδά τους διατίθενται για Φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και την δέσμευση η γιορτή να διεξάγεται κάθε χρόνο στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο σκοπό. Η αίθουσα στην ατμόσφαιρα ήταν γιορταστική και ζεστή με το πηγαίο χιούμορ του Stand up comedy του συμπατριώτη μας ηθοποιού.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Κοινωνικός φορέας του Δήμου μαζί με την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Κωνσταντέλου την παραμονή των Χριστουγέννων διένειμαν τρόφιμα και δώρα σε 14 άπορες οικογένειες της Κυπαρισσίας ενώ αρωγή δόθηκε και στα Δημοτικά διαμερίσματα για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες τέτοιες ημέρες καθώς ανάλογες προσπάθειες θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη