google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μόνο κορυφή αγγίζει ο Α.Ο. Κυπαρισσίας μετά τη νέα του νίκη!

Μόνο κορυφή αγγίζει ο Α.Ο. Κυπαρισσίας μετά τη νέα του νίκη!

Μόνο μία αγωνιστική έμεινε μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας η Κυπαρισσία... Οι “κυανόλευκοι” νίκησαν χθες εύκολα στο γήπεδό τους με 2-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας και σε συνδυασμό με την ήττα του Εθνικού Μελιγαλά στην Πύλο, ανέβηκαν εκ
νέου στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η ομάδα του Χρήστου Γερολυμάτου έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Απόλλωνας από την άλλη προσπάθησε για το καλύτερο, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Μπίζου. Ο ΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Διονυσόπουλο και Εκμετζίδη. Το σκορ άνοιξε στο 28’ όταν ο Δ. Μικελάτος τροφοδότησε με κεφαλιά τον Διονυσόπουλο και εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή πρόλαβε στην έξοδο τον Βεργετόπουλο και έκανε το 1-0.
Ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία συνέχισε να υπερέχει και να χάνει ευκαιρίες με τους Διονυσόπουλο και Γεωργόπουλο. Στο 55’ είχε και ο Απόλλωνας μία καλή στιγμή, όμως το σουτ του Σεφεράσι απέκρουσε ο Μπίζος. Το 2-0 έγινε τελικά στο 63’ όταν ο Κουρκουμέλης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντρα σε σώματα και πήρε περίεργη τροχιά καταλήγοντας στα δίχτυα του Βεργετόπουλου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη