google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ..

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ..


  Είναι ξεκάθαρο ότι το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης, όπου η δεκαπενθήμερη απαγόρευση σε τοπικό επίπεδο, δεν απέδωσε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα στην επιπέδωση της καμπύλης του ιού. Σε συνδυασμό με την σημαντική απόκλιση των προβολών και της τελικής τάσης των επιδημιολογικών στοιχείων, την ασφυκτική πίεση στο ΕΣΥ, αλλά και η απειθαρχία στην τήρηση των μέτρων αναγκάζουν την κυβέρνηση να βγάλει νωρίτερα και πιθανόν ταυτόχρονα όλα τα όπλα που ακόμη έχει στη φαρέτρα της. Είναι επίσης σαφές ότι πλέον μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες ο τερματισμός της καραντίνας να γίνει στις 30 Νοεμβρίου.

Ενδέχεται μετά τις 19 Νοεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί μέσω βιντεοδιάσκεψης η Σύνοδος Κορυφής για τον Covid-19, μαζί με το ευρωπαϊκό στίγμα, αλλά και τα δεδομένα που θα υπάρχουν εκείνη τη στιγμή, να δοθεί ένα νέο ορόσημο. Κάποιοι το προσδιορίζουν ακόμη και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου, αυτή τη στιγμή όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Επιπλέον ολοκληρώθηκε το κλείσιμο των σχολείων, κάτι που δεν απέκλεισε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/11/blog-post_50.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη