google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΖΑΧ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΖΑΧ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗΝ άμεση παρακολούθηση των λιμενικών έργων που αφορούν την Τριφυλία και όχι μόνο έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητά του ο εκλεγμένος για δεύτερη φορά Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος όπως έχει δηλώσει τόσο στο οικείο Δημοτικό συμβούλιο όσο και σε ερώτηση της εφημερίδας μας.
Τόσο το θέμα του αλιευτικού καταφυγίου Μαράθου το οποίο στόχος είναι η άμεση ένταξή του στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του αρμόδιου υπουργείου, όσο η αποπεράτωση αποκατάστασης με τα σχέδια για την επέκταση του προσήνεμου μόλου και την εκβάθυνση του λιμανιού θα αποτελέσουν τους άξονες του λιμενικού ταμείου όπως έχει εκφραστεί σε δημόσια συνεδρίαση στο Δ.Σ. Τριφυλίας.
Πέρα από τις υποδομές ωστόσο οι δημοτικές εξελίξεις τρέχουν καθώς εμφανίζονται πολλές δηλώσεις, ζυμώσεις για το μέλλον του τόπου μας, ο κ. Κανελλόπουλος ερωτηθείς πρόσφατα από την στήλη αν παρακολουθεί στενά τα πολιτικά δρώμενα στο Δήμο, δήλωσε με έμφαση ότι "η Τριφυλία έχει μέλλον, οπότε είναι αυτονόητο ότι είμαι πολιτικά παρών στο τόπο που υπηρετούμε".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη