google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Εντυπωσιακές επιδόσεις πέτυχαν οι αθλητές στίβου του Α.Ο. Κυπαρισσίας με το ξεκίνημα της νέας σαιζόν.   
Στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Μεσσηνίας που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας  στις 6 Μαρτίου ο  Αχιλλέας Μπενάρδος κέρδισε την πρώτη θέση στα 1,500μ με επίδοση 4’.23”.00, ενώ στο άλμα εις μήκος ο  Δημήτρης Παναγιωτόπουλος με επίδοση 6μ,12εκ κατέλαβε την 2η θέση.
Και οι δυο αθλητές προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος  Λυκείων η οποία θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου στην Πάτρα.

Νωρίτερα στις 26 Ιανουαρίου σε ημερίδα κλειστού στίβου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) ο δεκατετράχρονος Βασίλης Παναγιωτόπουλος πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στα 1,000μ με επίδοση 2’.55”.67 και εξασφάλισε το όριο συμμέτοχης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι.            

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι αθλητές μας γυμνάζονται κάτω από πολύ αντίξοες  συνθήκες, μιας και στην πόλη μας δεν υπάρχουν οι κατάλληλες αθλητικές υποδομές καθώς και γήπεδο στίβου με ταρτάν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στις οικογένειες τους για την δύσκολη προσπάθεια και το σημαντικό παράδειγμα που δίνουν.    

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη